15.1.2004

18.05 hod. zjištěno obsluhou kamerového dohlížecího systému města, že na parkovišti u ČS na Mírovém náměstí parkuje OA, kde je na místě u spolujezdce otevřené okénko. Na místo vysláni strážníci, kteří zjistili, že vozidlo je v pořádku, když se po chvilce k vozidlu vrátila majitelka, která hlídce sdělila, že okno zapomněla zavřít.   

22.05 hod. vyslána hlídka MP do ul. Revoluční, kde se ve vozidle MHD nalézá muž, který nechce vystoupit. Muž byl v podnapilém stavu, po domluvě strážníků prostředek MHD opustil.                    

22.00 hod. v ulici Beneše Lounského se dopustil přestupku proti veřejnému pořádku muž, který na veřejném prostranství konzumoval alkoholický nápoj, čímž porušil obecně závaznou vyhlášku města. Odmítl přestupek projednat v blokovém řízení na místě, proto byla věc předána k projednání ke správnímu orgánu obce.

02.30 hod. při pravidelné kontrole podzemních částí domů v ul. Masarykova zjištěny v nebytových prostorách dvě spící osoby, které zde nemají trvalé bydliště. Hlídka MP po zjištění zda osoby nejsou hledány, tyto vykázala.